Skip to main content

Staven A, 6 bäddar

Staven Apartment A, 6 bäddar
Lägenhet, 6 bäddar, 51 m², allrum med köksavdelning, 2 sovrum, 1 dusch, 1 WC, 1 bastu.

Viktig information!
På grund av bygget av ett nytt flerfamiljshus mellan Bakken/Staven och barnområdet/skidliften/Skistar Lodge Alpin/Suite är det nödvändigt att stänga den ursprungliga gångvägen och skapa en tillfällig sträckning under byggtiden, detta på grund av säkerheten.

Avståndet till backen/skidliften blir i och med detta ca 400 meter.

Det har skapats en tillfällig gångväg som är skyltad från Bakken och Staven över bussparkeringen med gångväg ner till Skistar Lodge Suites. Det går även bra att ta den gratis skidbussen från busshållplatsen utanför Stavkroa. Ta bussen till den övre parkeringen vid huvudentrén till skidcentret eller till Skistar Lodge Alpin.

Lägenheter med ski in/ski out läge i Hemsedal Skisenter. Gångavstånd till lift, backar, längdskidspår, mataffär, skiduthyrning, restauranger, bar och uteliv. Alla lägenheter har bastu och gaseldad öppen spis/kamin.
Detta boende passar för kompisgänget under helger, påsk och nyår. Störande ljud från afterski/nattklubb och uteliv kan förväntas under dessa perioder. Passar för familjer söndag till fredag.

Kök:I köket finns bland annat: kylskåp med frys, spis, mikro, diskmaskin.
Sovrum: Sovrum 1: 1 dubbelsäng. Sovrum 2: 2 våningssängar.
Badrum: Badrum 1: bastu, dusch, WC.
Övrigt: Gaseldad öppen spis/kamin, Kabel-TV. skidförråd, balkong (skottas ej). Avresestädning ingår, linneset kan beställas mot tillägg.
Inredning, möbler och dekor kan skilja sig mellan de olika boendena. Bilderna är endast exempelbilder.

Viktigt att veta
Tillåtet med husdjur, rökning är inte tillåtet.
För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 18 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap . Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet. Legitimering vid ankomst. 

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll (undantag för hotell) så glöm inte att ta med lakan & handduk om ni inte bokar till detta. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst, Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv.

Fritextsökning

Inkluderat i priset

Avstånd till skidbacke/liftJa
Avstånd till mataffär<1000m
SlutstädningIngår
BastuJa
MicroJa
Kyl/frys/frysfackJa
DiskmaskinJa
Spis/ugn/kokplattorJa
Öppen spis/kaminJa
Kontakta oss
Guide tlf. 1:
0725 25 59 89
Guide tlf. 2:
0725 25 59 50
Jour nr.:
0733 47 77 00
Adress:
JT Alpinresor
556384-1401
Röke 4107
282 93 RÖKE
Org nr:
556384-1401