Skip to main content

Skistar Lodge Hemsedal Valle Family Suites, 6 bäddar

SkiStar Lodge Hemsedal Valle family Suites, 6 bäddar
Lägenhet belägen på plan 1, Valle Suites, 6 bäddar, 60 m², allrum med köksavdelning, 2 sovrum, 1 dusch, 1 WC, byggnadsår 2017.

Valle Family Suites är inredda för att ge barnen en unik upplevelse under vistelsen. Familjelägenheterna har olika teman och är inredda i färger och material som känns igen från Valles värld. Vid ankomst får barnen en Vallegåva. Lägenheterna har all utrustning som behövs för att semestern ska bli så bekväm som möjligt, sänglinne och avresestädning ingår i priset. Alla Valle Family Suites har utsikt mot backen och barnområdet. I SkiStar Lodge Hemsedal Suites finns också en stor klättervägg, skidförvaring och restaurang med bar. Byggnaden är ihopbyggd med SkiStar Lodge Hemsedal Alpin via en gångbro, vilket gör att du enkelt har tillgång till flera faciliteter såsom sportshop , skiduthyrning och livsmedelsbutik.

Kök: I köket finns bland annat: spis, kylskåp, frys, diskmaskin, mikro.
Sovrum: Sovrum 1: 1 dubbelsäng. Sovrum 2: 2 våningssängar.
Badrum: Badrum 1: dusch, WC.
Övrigt: Valle Suites är unika lägenheter designade av Valle själv och utrustade med allt du behöver för en lyckad familjesemester. I lägenheterna finns bland annat, barnsäng, barnstol, fotpall och potta i badrummet. Valle har även ordnat med en liten överraskning till alla barn. TV, skidskåp med skotork finns i huset. torkmöjlighet: garderob med element. altan, hiss finns i huset. Sänglinne, handdukar och avresestädning ingår.

Viktigt att veta
Husdjur och rökning är inte tillåtet.
För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 18 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap . Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet. Legitimering vid ankomst.

Fritextsökning

Inkluderat i priset

SlutstädningIngår
SänglinneIngår
MicroJa
Kyl/frys/frysfackJa
DiskmaskinJa
Spis/ugn/kokplattorJa

Avgångar & priser

AvresaTransportDestinationLediga platserFrån pris per person
2024-04-18BussSkistar Lodge Valle Family Suites, 6 bäddarMer än 84 918:-Boka