Skip to main content

Bakken A, 2-4 bäddar

Bakken A, 2-4 bäddar
Lägenhet, 2+2 bäddar, 42 m², allrum med köksavdelning, 1 sovrum, 1 dusch, 1 WC.

Viktig information!
På grund av bygget av ett nytt flerfamiljshus mellan Bakken/Staven och barnområdet/skidliften/Skistar Lodge Alpin/Suite är det nödvändigt att stänga den ursprungliga gångvägen och skapa en tillfällig sträckning under byggtiden, detta på grund av säkerheten.

Avståndet till backen/skidliften blir i och med detta ca 400 meter.

Det har skapats en tillfällig gångväg som är skyltad från Bakken och Staven över bussparkeringen med gångväg ner till Skistar Lodge Suites. Det går även bra att ta den gratis skidbussen från busshållplatsen utanför Stavkroa. Ta bussen till den övre parkeringen vid huvudentrén till skidcentret eller till Skistar Lodge Alpin.

Lägenheter med gångavstånd till barnområdet, mataffär, längdspår, skiduthyrning och sportbutik. Bakkens lägenheter ligger mittemot Hemsedal Fjellandsby, med restauranger, after ski, nattklubb och sportbar med bowling och spel.
Populärt resmål för ungdommar. Detta boende passar för kompisgänget under helger, påsk och nyår. Störande ljud från afterski/nattklubb och uteliv kan förväntas under dessa perioder. Lägenheterna är något lyhörda.

Kök: I köket finns bland annat: spishäll 2 plattor, ugn, kylskåp med frys, diskmaskin.
Sovrum: Sovrum 1: 1 dubbelsäng.
Badrum: Badrum 1: dusch, WC.
Övrigt: Kabel-TV, 1 bäddsoffa. skidförråd, torkmöjlighet: garderob med element.
Inredning, möbler och dekor kan skilja sig mellan de olika boendena. Bilderna är endast exempelbilder.

Viktigt att veta
Tillåtet med husdjur, rökning är inte tillåtet.
För att kunna boka denna boenheten måste gästen fyllt 18 år. Alla i sällskapet måste ha fyllt 18 år. Gäller ej barn i målsmans sällskap . Den som är ansvarig för bokningen måste bo i enheten under hela uppehållet. Legitimering vid ankomst.

Alla inkvarteringar i Hemsedal är självhushåll. I alla lägenheter så finns det disktrasa & diskhandduk samt några diskmaskinstabletter vid ankomst. Det ingår alltså inte toalettpapper, handdiskmedel & diskmaskinstabletter. Detta får man ta med själv. 

Fritextsökning

Inkluderat i priset

Avstånd till skidbacke/liftJa
SlutstädningIngår
SänglinneJa
Kyl/frys/frysfackJa
DiskmaskinJa
Spis/ugn/kokplattorJa
LiftkortJa
Kontakta oss
Guide tlf. 1:
0725 25 59 89
Guide tlf. 2:
0725 25 59 50
Jour nr.:
0733 47 77 00
Adress:
JT Alpinresor
556384-1401
Röke 4107
282 93 RÖKE
Org nr:
556384-1401