Skip to main content

Pers Hotell, Gol

Beläget utanför Hemsedal.
På Pers Hotell, finns allt från enkelrum till 6-bädds familjerum. Alla rum på Pers Hotel har traditionell inredning, en tv och en sitthörna. De egna badrummen har dusch eller badkar.

Hotellet erbjuder lekrum, bowling, shuffelboard, biljard, barn-och ungdomsdiskotek, restauranger, pianobar, dans och gratis WIFI. På hotellet finns också badlandet Tropicana. Badlandet är på 2500 m² med flera bassänger, bubbelpool, vågmaskin, rutschkaner. Badlandets öppettider varierar, kontakta oss för öppetider. Under vecka 8 har badlandet öppet alla dagar.  Pers Hotell är barnens favorit hotell! 

Pers hotell är känt för sin fina vällagade mat och sin dignande buffé.
Mycket bra konferens möjligheter för 10- 400 pers. I lokaler med bra teknisk utrustning.

Om ni åker med på någron av våra trevliga bussresor ingår transfer mellan hotellet och Hemsedal.

Transfer mellan Pers Hotell och skidcentret:
Måndag ca kl.08.00 (ankomst Hemsedal ca 08,35).
Tisdag, Onsdag, fredag och lördag ca kl.08.30 (ankomst Hemsedal ca 09,05) samt torsdag och söndag kl.09.00 (ankomst Hemsedal ca 09,35).
Hemresetid: avresa från Hemsedal klockan 15,00 på torsdagen och söndag, övriga dagar ca kl.16.30.
Transfer ingår i priset för busspaket. Vill ni hellre ta er på egenhand mellan Gol-Hemsedal så finns en lokalbuss.

Fritextsökning

Inkluderat i priset

HalvpensionIngår
LiftkortJa

Rumstyper


Enkelrum

Rummet har en bred säng (140 cm) och TV. Badrum med dusch och wc. Dessa rum är för en vuxen, eller vuxna som reser med ett barn. Kan även användas av 2 vuxna (smalare dubbelsäng). Dessa rum är 15-19 m2. Det är tillåtet med hundar i en enda våra rum.


Dubbelrum

De flesta rum har två separata sängar. Alla rum har TV. Badrum med dusch och wc. Vissa rum har balkong. Dessa rum är för upp till 2 vuxna och möjligt. 1 barn under 3 år (i barnsäng). Det är tillåtet att ha en hund i en del av dessa rum.


3-bäddsrum

Dessa rum varierar i storlek och form, men alla har totalt 3 bäddar. Liten soffgrupp, bäddsoffa för max 2 barn (<10 år) och TV. Badrum med dusch och wc. Rummen är lämpliga för små familjer eller 3 vuxna. Plats för extra barnsäng.


4-bäddsrum

Rummen har 2 separata sängar nere och 2 bäddar i en vindsvåning. Det finns en brant trappa till loft utan trappgrind därför uppmanas detta boende inte till familjer med små barn. Alla rum har TV. Badrum med dusch och wc. Dessa rum är lämpliga för familjer med äldre barn eller 4 vuxna. Utrymme för spjälsäng. Det är inte tillåtet med hundar på denna typ av rum.


5-bäddsrum

De flesta rummen har en dubbelsäng nere och 3 sängar på ett loft. Trappa till loft utan trappgrind, därför uppmanas inte detta boende till familjer med barn under 3 år. Liten sittgrupp med bord och TV. Badrum med dusch och wc. Vissa har ett badkar. Lämplig för vissa rullstolar. Dessa rum är lämpliga för familjer eller 5 vuxna. Utrymme för spjälsäng. Det är inte tillåtet med hundar på denna typ av rum.


6-bäddsrum

Dessa rum varierar i storlek och form, men alla har dubbelsäng nere och 4 bäddar i ett loft. Trappa till loft utan trappgrind, och därför uppmanas detta boende inte till familjer med barn under 3 år. Liten sittgrupp med bord och TV. Badrum med dusch och wc. Vissa har ett badkar. Lämplig för vissa rullstolar. Dessa rum är lämpliga för familjer eller 6 vuxna. Utrymme för spjälsäng. Det är inte tillåtet med hundar på denna typ av rum.

Kontakta oss
Guide tlf. 1:
0725 25 59 89
Guide tlf. 2:
0725 25 59 50
Jour nr.:
0733 47 77 00
Adress:
JT Alpinresor
556384-1401
Röke 4107
282 93 RÖKE
Org nr:
556384-1401