Dagsprogram

  • Dag 1-2.: Hemorten - Ramsau

    Redan på morgonen beger vi oss av från våra hemorter, via Öresundsbron åker vi ner genom Danmark mot färjan över till Tyskland. På snabba vägar ner genom Tyskland kör våra säkra chaufförer oss lugnt och tryggt genom natten, så att vi kan sova gott. Under natten har vi tagit oss ner till Österrike och under morgonen dag 2 anländer vi till underbart vackra Ramsau. Vi lastar av vårt bagage på hotellet och blir sedan serverad frukost. Efter frukost finns det möjlighet att byta om på hotellet innan bussen tar de som önskar till en närliggande skiduthyrnings butik. Mätta och belåtna väntar flera underbara skiddagar! Under eftermiddagen checkat vi in på vårt mysiga hotell i äkta österrikisk anda, senare under kvällen bjuder hotellets restaurang oss på en välsmakande gemensam middag. Efter det väntar de sköna sängarna på oss, eller varför inte bege sig ut i Mayrhofens nattliv.

  • Dag 2-8: Ramsau/ Mayrhofen

    Vi börjar dessa dagar med att avnjuta en energistärkande frukost på hotellet. Resterande del av dagarna få ni på egen hand roa er med skidåkning eller varför inte prova på några av de andra spännande vinteraktiviteterna som erbjuda. Backarna erbjuder blandad åkning för alla nivåer av åkare, från breda carvingpister till Österrikes brantaste pist Harakiri med 78 procents lutning! Med skidbussen tar vi oss smidigt runt i området. På kvällarna bjuder hotellets restaurang oss på härliga middagar så vi kan samla nya krafter till kvällens eventuella eskapader. Mayrhofens nattliv har mycket att erbjuda, allt från bio, mysiga restauranger, fartfyllda barer till genuint österrikiska pubar. Att ni lyckas fylla dagarna med upplevelse är vi helt övertygade om.

  • Dag 9-10: Ramsau - Hemorten

    Efter frukost är det åter dags att stiga på bussen för vår färd hemåt. Tillfredsställda med våra underbara dagar lutar vi oss tillbaka i sätena och låter chaufförerna tryggt och säkert köra oss mot Sverige. När vi når Danmark är det inte långt kvar till den svenska gränsen. Väl framme i Sverige återvänder vi till våra hemorter och hoppas ni har bagaget fyllt med nya underbara minnen och spännande upplevelser.