Hemsedal

Hemsedal kallas för de skandinaviska Alperna och erbjuder skidåkning från tre toppar, alla över 1000 meter.

Snow Parks, tävlingsarenor och branta pister kombinerat med utmanande offpist gör att Hemsedal passar perfekt för äventyrliga skidåkare i alla åldrar. De flesta av våra boenden i Hemsedal ligger i anslutning till skidområdet. Hemsedal erbjuder flera exklusiva restauranger och after-skin rankas bland de tio bästa i Europa. För familjer med mindre barn har Hemsedal ett stort barnområde och flertalet aktiviteter med Valle.

Karta över skidcentret
Karta över fjällområdet
Karta över centum

Antal liftar: 20

Antal skidbackar: 50

Snow Park: Ja   

Skidbuss: Ja

Högsta åkhöjd: 1450 m.ö.h

Fallhöjd: 830 meter

Barnområde: Ja 

Kvällsåkning: Ja

Skidsäsong: Säsongsstart - maj 

Restauranger: mer än 20

Bilder

Karta

Pers Hotell, Gol

Pers Hotell, Gol

Ett hotell med mycket bra mat, badland och mycket annat kosligt att erbjuda!

Pers Lodge (självhushåll)

Pers Lodge (självhushåll)

Beläget utanför Hemsedal. Pers Lodge ligger 50 meter från hotellet. Lägenheten är 50m2 och har en familjevåningssäng i vardagsrummet och ett sovrum med dubbelsäng. Modernt kök med spis, diskmaskin, kaffebryggare, kyl / frys, matbord, köksredskap och porslin. Soffgrupp och TV med satellitprogram. Bad...

Boende Skidcentret

Boende Skidcentret

Norges högst belägna anlagda skidbacke, utgår från Totten i Hemsedal Skisenter, 1 497 m.ö.h. Här ligger backarna bekvämt till med ski in/ski out eller inom gångavstånd från de flesta stugor och lägenheter.

Boende Fjällsidan

Boende Fjället

På fjällsidan av Hemsedals skidcenter bor du med utsikt över vidunderliga vyer och har nära till hotellets restaurang.

Boende Centrum

Boende Centrum

Från ditt boende tar du lätt och smidigt skidbussen som går mellan centrum och skidcentret flera gånger om dagen. Om det finns tillräckligt med natursnö, finns det också möjlighet att åka via pisten från skidcentret ända ner till centrum.

Boende utanför Hemsedal

Boende Övriga områden

Hemsedal kallas för de skandinaviska Alperna och erbjuder skidåkning från tre toppar, alla över 1000 meter. Snow Parks, tävlingsarenor och branta pister kombinerat med utmanande offpist gör att Hemsedal passar perfekt för äventyrliga skidåkare i alla åldrar. De flesta av våra boenden i Hemsedal ligg...