Skip to main content

Bardöla Hotell

Bardøla Hotel har 6 sviter, 36 juniorsviter, 24 stort dubbelrum med balkong, 60 dubbel och en singel. Rummen är dekorerade i smakfull stil. Samtliga rum har bad/dusch, telefon, TV och gratis Wifi. Hotellet har lekrum för barn och gratis barnaktiviteter. Som gäst har du fri tillgång till relaxavdelningen med stor simbassäng och bastu. Bar med fullständiga rättigheter och dans. Hotellet har en stor konferenskapacitet.
Precis bakom hotellet ligger våra hytter. Här i Bardøla Forest hittar du tystnad utan att säga adjö till de bekvämligheter som du skulle hitta på ett hotell bredvid. 26 mysiga timmerstugor är avsedda för trevlig vistelse. Solid norsk tradition präglar inredningen. Stugorna värms upp innan ankomst och är utrustade med allt du behöver. En säck ved ingår.

Fritextsökning

Inkluderat i priset

HalvpensionJa

Rumstyper

Bardöla, Juniorsuite
Dubbelrum
Bardøla erbjuder 60 dubbelrum. Rummen har gott om plats för två personer och alla är utrustade med telefon, skrivbord, TV och trådlöst internet.
Inredning, möbler och dekor kan skilja sig mellan de olika boendena. Bilderna är endast exempelbilder.

Bardöla, Juniorsuite
Junior Suite
Hotellet har 36 Familj/juniorsviter. Alla med telefon, TV med ett brett utbud av kanaler och trådlöst internet. Rummen är stora, mysiga och funktionella. Praktiskt möblerad med plats för upp till fem personer. Det finns utrymme nog för alla kan samlas och roa sig hemma i soffan. De flesta rummen har balkong. Två sovrum med dubbelsäng samt bäddsoffa.
Inredning, möbler och dekor kan skilja sig mellan de olika boendena. Bilderna är endast exempelbilder.

Bardöla, Suite
Suite
Stor familj/sviter är redo för dig som behöver lite extra utrymme eller vill njuta av den känslan av lyx i bergen. Sviterna rymmer upp till sex personer och har en privat lounge för extra komfort och lugn. Kanske besöker du Bardøla i ett mycket speciellt tillfälle? Låt oss skämma bort dig med det lilla extra. Sviterna har privata balkonger där utsikten kan avnjutas. Tre sovrum med dubbelsängar. Inredning, möbler och dekor kan skilja sig mellan de olika boendena. Bilderna är endast exempelbilder.

Kontakta oss
Guide tlf. 1:
0725 25 59 89
Guide tlf. 2:
0725 25 59 50
Jour nr.:
0733 47 77 00
Adress:
JT Alpinresor
556384-1401
Röke 4107
282 93 RÖKE
Org nr:
556384-1401